Промислові бетонні
підлоги у Рівному

Від 100 м²

БЕТОННІ ПІДЛОГИ

будь-якої складності

Краще один раз побачити

Подивитись

Промислові бетонні підлоги у Рівному

Чи важко зробити промислову підлогу у Рівному? Авжеж ні, якщо звернутись до фахівців із 14-річним досвідом. Бригади Стяжко давно завоювали свою репутацію однієї з кращих компаній з надання будівельних послуг. Наливні підлоги, понад 600 тис. кв.м. яких вже зроблено у різних підприємствах та приміщеннях, служать без нарікань та пошкоджень. Нас рекомендують, тому що ми професійно підходимо до вибору типу підлоги, та ретельно виконуємо взяті на себе зобов’язання.

Що потрібно знати, перш ніж замовити бетонну підлогу?

Промислові підлоги відрізняються товщиною та наповненням. Бригади Стяжко виготовляють як надтонкі підлоги з топінгом, так і армовані покриття для приміщень з великими навантаженнями. Наші фахівці добре володіють технологією укладання:

  • поліуретанової, епоксидної та метилметакрилатної підлоги;
  • фібробетонної підлоги;
  • наливних кольорових підлог.

Перед замовленням вам необхідно визначитись із вимогами до покриття. У виробничих цехах із високими механічними та вібраційними навантаженнями доцільно вибирати бетонну підлогу з тим чи іншим видом армування.
Якщо ви будуєте кондитерський цех чи будь-яке харчове виробництво, радимо поліуретанові або інші полімерні підлоги. Вони мають високу зносостійкість, не створюють пилу та легко миються.
Власникам СТО, гаражів, паркінгів ми пропонуємо виготовити міцну та витривалу до зовнішніх впливів метилметакрилатну або епоксидну підлогу. Їй не страшні ні перепади температури, ні розлите мастило чи паливо. При цьому розрахуємо товщину шару так, щоб забезпечити тривалу експлуатацію, зважаючи на значні навантаження.
Окремо виділимо топінгові наливні підлоги для комерційних закладів. Їх головна відмінність — привабливий естетичний вигляд у поєднанні з високою міцністю на стирання.
Телефонуйте, і наші фахівці запропонують вам найкращий спосіб укладання промислової підлоги залежно від вашої галузі, потреб та бюджету.

Переваги співпраці з Бригадами Стяжко

У складі нашого підприємства є декілька бригад, що спеціалізуються на промислових підлогах. Маємо власний парк спеціальної техніки та чималий досвід роботи.

Замовляючи укладання бетонної підлоги у Рівному, ви отримуєте:

  • фахові консультації;
  • точний розрахунок кількості матеріалів;
  • стабільну ціну, яка визначається на момент підписання угоди та не змінюється до закінчення робіт;
  • комплексний супровід від заміру до здавання об’єкта;
  • вчасне і швидке виконання робіт (планування, виїмку ґрунту, засипку, армування, трамбування, прийняття бетону, укладання, нанесення захисного покриття, облаштування водовідводів, нарізання та герметизацію демпферних швів);
  • гарантію на виконані роботи.

Безкоштовна консультація

Вкажіть Ваш мобільний, Ірина зв’яжеться
з Вами протягом 15 хвилин

Вкажіть Ваш мобільний, Ірина зв’яжеться з Вами протягом 15 хвилин

    Замовити дзвінок

    Галерея

    Переваги бетонних підлог

    Дізнатись ціну

    Залиште заявку, ми зателефонуємо протягом 15 хвилин.

      Бригади Стяжко влаштовує промислові бетонні підлоги у містах Рівненської області: Рівне, Дубно, Сарни, Костопіль, Березне, Острог, Здолбунів, Радивилів, Володимирець, Дубровиця, Корець, Рокитне, Млинів, Гоща, Зарічне, Демидівка.