fbpx
Головна » Блог » Нюанси машинної штукатурки

Нюанси машинної штукатурки

Оштукатурені стіни - Хмельницький

Ми вже неодноразово розповідали про переваги машинної штукатурки порівняно із тією, що виконується вручну. Іноді нам заперечують, кажучи, що машинна штукатурка підходить тільки для великих об’єктів, а в квартирі можна обійтися ручним нанесенням.

Хочемо нагадати, що машинна штукатурка відрізняється не тільки тим, що розчин подається на поверхи пневмонагнітачем.

Машинна штукатурка — це насамперед ретельне приготування суміші в штукатурній станції. Використання професійної техніки забезпечує якісну та стабільну структуру розчину. Внаслідок цього суміш прекрасно наноситься та добре тримається, має однорідну дрібнодисперсну структуру і забезпечує утворення якісного, гладкого покриття.

Один із важливих нюансів: гіпсова штукатурна суміш готується порційно, оскільки вона досить швидко гусне. Її треба швидко подати на робочу поверхню і ретельно розрівняти. У цьому полягає професійність наших майстрів:

  • точно визначити кількість суміші, яку можна встигнути нанести до початку твердіння,
  • зробити розчину рівно стільки, скільки потрібно;
  • кожного разу готувати суміш ідентичної якості.

Це дозволяє максимально заощаджувати матеріали, тому що не доводиться викидати розчин, який став непридатним через занадто тривалий час нанесення.

Ми завжди беремо до уваги тип стіни, на яку наноситься штукатурка. Це має важливе значення, тому що кожен матеріал володіє різною поглинальною здатністю, штукатурка по-різному прилягає до поверхні. Наприклад, на стіну з газоблоків ми обов’язково спочатку кріпимо армувальну сітку. Для цегляних стін це робити не обов’язково, достатньо використати грунтовку глибокого проникнення.

Машинна штукатурка може бути виконана різними типами сумішей. Піщано-цементний розчин підходить для тих приміщень, де буде вкладатися личкувальна плитка. На стіни під фарбування чи шпалери краще брати гіпсову суміш, оскільки вона дає кращу якість поверхні і одразу готова для оздоблення.

Бригади Стяжко завжди охоче діляться своїми знаннями. Наш досвід — до ваших послуг. Замовити штукатурку стін та виїзд майстра на заміри можна телефоном.

Add Your Heading Text Here

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Contact Us

Введіть текст заголовка

Безкоштовна
консультація та замір

    Бесплатная
    консультация и замер

      Безкоштовна
      консультація та замір