fbpx
Головна » Блог » На цьому ж об’єкті ми трохи раніше зробили стяжку

Додатковий номер

На цьому ж об’єкті ми трохи раніше зробили стяжку

Вінниця, район Бучми, вулиця Українська 🇺🇦. Гарна назва, чи не так?
🏘 Бригади Стяжко тут вже не вперше. На цьому ж об’єкті ми трохи раніше зробили стяжку, а тепер приступаємо до штукатурних робіт.
🤝 Це вже не вперше, коли замовники повторно до нас звертаються, оскільки їх повністю задовольнила співпраця с нами на попередньому етапі. Враження замовника можете почути з перших уст наприкінці відео. ✌️

🏘 У цьому чудовому будинку на двох поверхах ми зробили гіпсову штукатурку в кімнатах та цементну у санвузлах. Загальна площа по стінах із врахуванням укосів становила 515 кв.м, термін виконання — 2,5 тижні.

🧱 Як можна бачити на відео, стіни тут переважно з газоблоків та трохи з цегли. На газоблоках ми додатково приклеїли армувальну сітку. Кутові елементи зміцнили пластиковим кутником, біля віконних отворів зробили утеплення та поставили привіконний профіль.

👷 Ваші Бригади Стяжко. Працюємо на совість!
 
☝️ Надаємо професійні будівельні послуги: укладаємо всі види стяжки, промислові підлоги, виконуємо штукатурні роботи.
 
☎️ 097-811-66-06

Add Your Heading Text Here

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Contact Us

Введіть текст заголовка

Бесплатная
консультация и замер

    Бесплатная
    консультация и замер

      Безкоштовна
      консультація та замір