fbpx
Головна » Блог » Як відбувається машинне оштукатурювання стін

Додатковий номер

Як відбувається машинне оштукатурювання стін

Завантаження суміші у штукатурну машину

Чи маєте ви уявлення, як відбувається машинна штукатурка стін? Гадаєте, що якісь апарати чи роботи совають по стінах, наносячи цементний розчин?
А от і ні. Гіпсову машинну штукатурку роблять руками, за допомогою звичайних інструментів. Щоправда, машини та механізми теж використовують, та й склад суміші відрізняється від звичайного цементу з піском.

На підготовчому етапі на будмайданчик завозять необхідні матеріали та техніку. Найчастіше застосовують суху штукатурку Knauf. Вона дає прекрасний результат та формує рівну гладку поверхню, придатну для наклеювання шпалер без додаткової обробки шпаклівкою.
Для замішування розчину використовують штукатурну станцію, яка одночасно готує робочу суміш, та подає її за допомогою вбудованого компресора безпосередньо на місце нанесення.
Готовий розчин може подаватися шлангами на велику відстань та висоту. Таким чином, значно прискорюється процес приготування та доставляння суміші.

Завантаження суміші у штукатурну машину

Працівники засипають матеріали у штукатурну станцію

Розчин подається з апарата безпосередньо на стіну, майстрові залишається його ретельно розрівняти по всій поверхні. У процесі нанесення гіпсової штукатурки використовують традиційні будівельні інструменти — правило, шпателі, затирачі. 
Оскільки матеріали на основі гіпсу швидко тверднуть, дуже важливо, щоб роботу виконували кваліфіковані майстри. В компанії “Бригади Стяжко” працюють спеціалісти, руками яких зроблено тисячі квадратних метрів машинної штукатурки у Хмельницькому та за його межами. 
Швидкість нанесення штукатурки машинним методом у два-три рази більша у порівнянні з традиційним виконанням робіт.
штукатурка стяжко етапи

Працівники розрівнюють шар штукатурки.

Для визначення економічної доцільності машинного штукатурення слід порівнювати всі затрати на отримання якісної готової поверхні, у тому числі затрати часу на виконання робіт, прибирання після них, подальше шпаклювання.
У результуючому порівнянні ціна машинної штукатурки є адекватною до її якості та терміну виконання. Після машинного нанесення нема потреби прибирати залишки піску та цементу. Гіпсова суміш витрачається дуже економно, а готові стіни не потребують шпаклювання.
У цьому неодноразово переконувались замовники послуг “Бригади Стяжко”.
Наша компанія виконує машинну штукатурку під ключ, починаючи з доставки будівельних матеріалів, закінчуючи прибиранням після себе та вивезенням залишків будівельного сміття.
Після здачі робіт замовнику ми надаємо гарантійний сертифікат.

Штукатурк машинна стяжко

Готовий результат

Add Your Heading Text Here

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Contact Us

Введіть текст заголовка

Бесплатная
консультация и замер

    Бесплатная
    консультация и замер

      Безкоштовна
      консультація та замір