fbpx
Головна » Блог » Початок штукатурних робіт на новому об’єкті, с. Агрономічне

Додатковий номер

Початок штукатурних робіт на новому об’єкті, с. Агрономічне

📣 Ось воно — коли замовник дуже задоволений, то кличе нас знову! В селі Агрономічному на Вінниччині цього разу ми робитимемо штукатурку. Площа стін становить 530 кв.м. 🏘️
👉 Наше відео сьогодні трошки довше, ніж зазвичай. Але це саме той випадок, коли можна спостерігати початок роботи Бригад Стяжко на новому об’єкті.
🏘️ Новий об’єкт у цьому випадку умовне поняття, бо ми вже працювали тут минулого літа; на даху тераси зробили стяжку з дотриманням всіх правил.
Будинок має цікаве нестандартне планування, що трохи збільшує складність та тривалість роботи. Але багато укосів та кутів для наших майстрів не становлять жодної проблеми.
☝️ Зверніть увагу: для підтримання необхідного температурного режиму в приміщенні встановлена буржуйка 🔥 На мерзлі стіни не можна вкладати штукатурку, бо вона відпаде. Тому тут все продумано, обігрівач забезпечить умови, щоб штукатурка лягла добре та гарно трималася.
❓ Чи хотіли б ви побачити результат нашої роботи в наступних відео? Поділіться своїми думками в коментарях, будь ласка. Можливо, маєте якісь запитання чи побажання щодо побаченого. Зобов’язуємося швидко надати відповідь!
☝️ Бригади Стяжко — це якісні будівельні послуги. Укладаємо всі види стяжки, промислові підлоги, виконуємо штукатурні роботи у Вінниці та області.

Add Your Heading Text Here

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Contact Us

Введіть текст заголовка

Бесплатная
консультация и замер

    Бесплатная
    консультация и замер

      Безкоштовна
      консультація та замір