fbpx
Головна » Блог » Стяжка підлоги в будинку з коноплі

Стяжка підлоги в будинку з коноплі. Коноплі та хата-мазанка: що спільного?

🤔 Бригади Стяжко, коноплі та хата-мазанка: що спільного?
🤷‍♂️ Знаємо, що підписників вже не здивуєш якісною стяжкою чи швидкістю нашої роботи.
Але сьогодні маємо для вас унікальне відео.
☝️ Ми вперше працювали на дууууже цікавому об’єкті. Він зовсім не схожий на колишню хату-мазанку; навпаки, виглядає цілком сучасним. А от всередині…
🏠 Це перший у Вінниці будинок, побудований з технічних конопель на дерев’яному каркасі. У ньому пахне точно так, як у колишній сільській хаті — свіжим вапном і трохи сіном 🌿. А все тому, що технологія будівництва передбачає використання конопляної костриці, вапняного в’яжучого та трохи води. Будинок виходить дуже теплий і міцний, а ще екологічний та пожежобезпечний.
👷 Лепта Бригад Стяжко — це 118 кв.м напівсухої стяжки шаром 7,5 см. Почали о 10-й ранку, о 15-00 ви виїжджали з об’єкта. Емоції замовника можете побачити самі!
☝️ Надаємо професійні будівельні послуги з гарантією: укладаємо всі види стяжки, промислові підлоги, виконуємо штукатурні роботи. Працюємо на совість!
 
💙💛 Пам’ятаємо: Сили Оборони України повсякчас потребують нашої підтримки! Закликаємо долучатись до збору коштів, які проводять відомі вам волонтери чи благодійні організації, також можна допомагати своєю працею чи іншим способом. Кожен здатен зробити хоч щось для нашої Перемоги! 💙💛

Add Your Heading Text Here

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Contact Us

Введіть текст заголовка

Безкоштовна
консультація та замір

    Бесплатная
    консультация и замер

      Безкоштовна
      консультація та замір