fbpx
Головна » Блог » Як доглядати за стяжкою після її вкладання?

Як доглядати за стяжкою після її вкладання

🤔 Як доглядати за стяжкою?
☝️ Сьогодні Дмитро розказує, що треба зробити, щоб нова стяжка правильно висохла і набула необхідної міцності, а отже, служила без руйнувань не один десяток років.
✅ Після заливки відразу на тиждень закриваємо вікна і двері, щоб не було протягів.
✅ В теплу пору року чи в приміщеннях, що опалюються, протягом перших 5 днів зволожуємо. Орієнтовна пропорція +\- 1 л води на 1 кв.м підлоги. На 3-5 день дивимось по стану поверхні, можна зменшити літраж.
✅ В приміщеннях буде душно і волого. «Ефект сауни» — це нормально, так має бути, це стяжка активно випаровує зайву вологу.
✅ Свіжу стяжку на терасі чи на даху змочуємо і відразу накриваємо плівкою, щоб зберегти воду та забезпечити рівномірне висихання. Інакше верхній шар висохне занадто швидко, що надалі призведе до його руйнування.
👉 Всю цю роботу ви можете зробити самі або доручити фахівцям Бригади Стяжко.
💪 👍 Вся наведена інформація підтверджена на нашому багаторічному досвіді. Якість гарантовано, це можуть підтвердити наші численні замовники!
 
🙏 Не забувайте донатити на користь ЗСУ! Важливий будь-який напрямок і будь-який розмір внеску. Адже наша сила – в єдності! Захистимо Україну разом! 💙💛

Add Your Heading Text Here

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Contact Us

Введіть текст заголовка

Безкоштовна
консультація та замір

    Бесплатная
    консультация и замер

      Безкоштовна
      консультація та замір